More

  Campanie pentru prevenirea cancerului la san, la Pascani. Casa de Cultura va fi luminata in roz

  Array

  „Afla ca esti bine!” Acesta este sloganul campaniei pentru prevenirea cancerului la san, ce va avea loc duminica, in fata Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”, din municipiul Pascani. Zeci de voluntari vor imparti pliante, baloane si fundite roz prin oras, iar dupa lasarea intunericului, institutia de cultura va fi iluminata in roz, ca semn al luptei impotriva acestei boli necrutatoare.

  Primaria Pascani, in parteneriat cu Asociatia Tineretului Ortodox Pascani si Liceul „Miron Costin”, organizeaza pe 1 octombrie campania „Afla ca esti bine”, pentru prevenirea cancerului la san, in piateta „Mihail Sadoveanu”. De la ora 18:00, voluntarii vor imparti prin oras pliante informative, baloane si fundite roz. De asemenea, sunt instruiti sa discute cu trecatorii despre ce inseamna aceasta boala si cum se poate preveni.

  Dupa lasarea intunericului, in jurul orelor 20:00 – 21:00, in functie de vreme, fatada Casei de Cultura va fi iluminata in roz.

  Mentionam ca potrivit Agerpress, ziua de luptă împotriva cancerului de sân este marcată la 1 octombrie și la nivel mondial. În zeci de țări se desfășoară, la această dată, acțiuni la scară largă, cum ar fi iluminări ale unor clădiri în roz, marșuri, distribuirea de fundițe roz etc, menite să le amintească femeilor că, prin prevenție și prin efectuarea de controale medicale periodice, își pot păstra sănătatea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet