2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Campanie pentru modernizarea secţiei de pediatrie

O nouă campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Urgenţă Paşcani. O asociaţie din Iaşi, cu experienţă în astfel de proiecte,  face demersuri pentru strângerea sumelor necesară dotării cu mobilier şi aparatură medicală a secţiei de pediatrie din cadrul unităţii medicale. Pentru început, iniţiatorii şi-au propus să strângă din donaţii, peste 32 000 lei, bani necesari pentru cumpărarea unei rampe de rezervă şi a unui oxigenator pentru sala de operaţie.
Managerul Daniel Bechir spune că orice ajutor este binevenit pentru Spitalul de Urgenţă din Paşcani şi că sunt necesare investiţii pentru modernizarea secţiei unde sunt trataţi copiii. De asemenea din fonduri europene urmează să fie extins şi dotat cu aparatură modernă ambulatoriul spitalului. Donaţiile pot fi făcute în conturile asociaţiei AMA – zâmbet de copil deschise la CEC, cu specificaţia că banii sunt trimişi special pentru spitalul din Paşcani. Numerele de cont sunt disponibile pe pagina de Facebook a asociaţiei.
Menţionăm că în perioada stării de urgenţă Spitalul de Urgenţă din Paşcani a primit din donaţii mai ales de la societăţi comerciale peste 151 000 lei pentru achiziţionarea de materiale de protecţie dar şi echipamente şi alimente.

 

FII EROUL NOSTRU!

Zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet!
Ajutati-ne sa aducem zambete pe chipurile copiilor!

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ PAȘCANI, are nevoie de ajutorul nostru pentru dotarea unor secții aflate în competenta sa.
Datorită progresului rapid al tehnologiei cu aparatura medicale precum şi a noilor metode terapeutice, investițiile în câmpul sănătății sunt o necesitate pentru noi toți.

Asociația AMA ZÂMBET DE COPIL, avand o experienta de peste 4 ani în domeniul achiziționării de aparatura medicala performanta, acum, în colaborare cu Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, vom derula acest minunat proiect.

Prin urmare, va propunem ca împreună sa dotam inca un spital cu aparatura medicala performanta.

Pentru început, dorim sa achizitionam Rampa de rezerva, oxigenator pentru sala de operatie, echipamente in valoare de 32.205 ron,

DE CE AR TREBUI SA SPRIJINITI PROIECTUL NOSTRU

Cu toții ne dorim sa vedem copii sănătoși si cu zâmbetul pe buze.
O creștere a investițiilor pentru dotarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani cu aparatura medicala, va îmbunătăți serviciile medicale oferite celor mici din zonă si împreună vom fi alături de cadrele medicale dedicate in totalitate pacientilor.

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
Spitalul Municipal de Urgenta Pașcani.

Donati cu specificația „SPITAL”

ASOCIATIA AMA ZAMBET DE COPIL

CUI: 36257324

CEC BANK
CONT LEI: RO18CECEIS0130RON1151240
CONT EURO : RO05CECEB000C1EUR0860961
SWIT: CECEROBUXXX

Pay-Pal
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr…

Asociația este înscrisă în registrul ANAF.
Emitem contracte de sponsorizare pentru societățile care doresc sa ne susțină!
Telefon: 0758562522
Mail: office@ama-zambetdecopil.ro

Alte articole