Slider

Campanie de strângere de…zâmbete, la Târgu-Frumos! O echipa de voluntari din cadrul Asociaţiei Super Tineri a reuşit să facă trecătorii din oraş să zâmbească. Cei mai bucuroşi au fost copiii care au primit prajituri şi acadele. Şi adulţii şi-au luminat chipurile când au fost abordaţi de adolescenţi cu mesaje creative şi baloane, cu scopul de a le face ziua mai frumoasă.

 

Gesturile simple sunt cele mai valoroase! Asta au demonstrat sâmbătă voluntarii din cadrul Asociaţiei Asirys. Mai mulţi tineri au cutreierat în lung şi lat oraşul Târgu-Frumos, cu scopul de a face trecătorii să zâmbească. Copiii au primit dulciuri, iar adulţii, baloane colorate şi mesaje creative.
Cei mai bucuroşi au fost micuţii care au primit acadele şi prăjituri, în schimbul unui zâmbet inocent.

Voluntarii au ajuns şi în piaţă agroalimentară din oraş. Comercianţii au fost plăcut surprinşi când i-au văzut pe tinerii înarmaţi cu voie bună. Pentru câteva momente, chipurile lor s-au înseninat.

Acţiunea a fost o invitaţie a Asociaţiei Beard Brothers din Cluj Napoca şi a avut că scop promovarea unei atitudini pozitive şi deschise, pentru a-i face pe oameni să zâmbeascăprin gesturi simple.
Menţionăm că activitatea intitulată “Catch a Smiley” se organizează anual, în mai multe oraşe ale ţării şi a debutat în 2014.

Clipul video il puteti viziona aici.

Slider