18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Campanie de sterilizare a cațelușelor

Veşti bune pentru iubitorii de animale care vor să îşi sterilizeze căţeluşele dar nu au bani. În această perioadă se desfăşoară la Paşcani o campanie de sterilizare gratuită. Atenţie însă locurile sunt limitate.

Campanie de sterilizare a căţelușelor la Paşcani. Administraţia locală împreună cu Fundaţia “Remember Me” oferă gratuit, 30 intervenţii de extirpare a ovarelor la animalele de companie. Vizate sunt patrupedele din municipiu şi suburbii a căror stăpâni nu îşi permit costurile operaţiilor de sterilizare.

Stăpânii care doresc ca necuvântătoarele lor să facă parte din program trebuie să facă programare pentru sterilizare la numărul de telefon 0742 082 482. Intervenţia cirurgicala este neinvazivă, iar singura condiţie postoperatorie este ca patrupedele să stea următoarele 24 ore la căldură.

Reamintim că pe 24 – 25 septembrie a avut loc o campanie de sterilizare a căţeluşelor şi la Târgu Frumos. Intervenţiile chirurgicale s-au făcut cu fonduri primite de la o asociaţie de protecţie a animalelor din străinătate. Potrivit Legii 1059/2013 toţi câinii de rasă comună şi metișii ar fi trebuit sterilizaţi până pe 1 ianuarie 2015. Nerespectarea legii se pedepseşte cu amendă de la 5.000 – 10.000 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow