5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022
Array

Campanie de la om la om : Lansare in cursa pentru in nou mandat de senator. Constantinescu sustine ca va castiga alegerile -VIDEO

,,Voi face o campanie pozitiva, de la om la om. Am o parere buna despre contracandidatii mei, dar eu voi castia alegerile…,,. Acestea au fost principalele declaratii facute de senatorul Florin Constantinescu in cadrul unei conferinte de presa organziata astazi de la ora 10.00, la sediul PSD Pascani, cu ocazia lansarii sale in campania electorala.
Pentru inceput el a expus ziaristilor motivele pentru care candideaza pentru un nou mandat de senator si proiectele sale politice.

,, Am venit astazi in fata dvs sa va spun ca, impreuna, avem multe de facut in perioada urmatoare. PDL a ajuns la final de drum, nu cred ca romanii vor mai crede in promisiunile celor care au jefuit tara in ultimii ani de zile. Pe termen scurt, am in vedere atragerea de investitii guvernamentale pentru imbunatatirea infrastucturii, pentru constructia unor blocuri ANL si extinderea retelelor de utilitati, precum si pentru consolidarea bugetelor atat in Pascani cat si celelalte localitati din colegiul sau electoral. Pe termen lung, voi face lobby pentru atragerea de investitii si investori la Pascani si pentru obiective importante cum ar fi terminarea lucrarilor la Barajul Lunca, soseaua de centura a municipiului si inceperea lucrarilor la autostrada care va trece prin apropiera Pascaniului…,, .

In acelasi context senatorul pascanean a spus ziaristilor ca va face o campanie pozitiva, slogalul de campanie fiind ,, Alaturi de oameni, impreuna cu ei’’si ca are o parere buna despre contracandidatii sai.

Mai mult, el a apreciat colaborarea cu primarii PNL, in cadrul campaniei pentru alegerile generale, chiar si acolo unde cele doua formatiuni politice au fost adversare la alegerile locale din vara acestui an.

Mentionam ca seful de campanie a senatorului Florin Constantinescu este consilierul PSD, Bogdan Alexa.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow