17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Campanie de informare şi prevenire a accidentelor rutiere „Aleg să trăiesc! Aleg viaţa.”

În perioada februarie-iulie 2013, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi prin Serviciul Rutier şi Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii desfăşoară campania de informare şi prevenire a accidentelor rutiere „ Aleg să trăiesc! Aleg viaţa.”, se arata intr-un comunicat de presa al IJP Iasi.
Campania se derulează la nivelul judeţului Iaşi şi are ca obiectiv creşterea gradului de informare a participanţilor la traficul rutier cu privire la comportamentele adecvate şi măsurile de siguranţă personală pe care trebuie să le pună în practică pentru a evita implicarea în evenimente rutiere.
În data de 25.07.2013, în intervalul orar 09.30-11.00, Serviciul Rutier organizează o acţiune de prevenire în trafic pentru distribuirea de materiale cu mesaje preventive conducătorilor auto.
Activitatea se va desfăşura în toate oraşele şi municipiile din judeţul Iaşi.
În acest context, şi în spiritul unei excelente colaborări, adresăm reprezentanţilor mass-mediei locale, invitaţia de a participa alături de Serviciul Rutier la această campanie de informare şi prevenire a accidentelor rutiere, pentru a ne sprijini în demersul nostru de reducere a victimizării prin evenimente rutiere.

IPJ Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow