26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Campanie de informare, in targul din Hirlau

Ultimele știri

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iași și Poliției Orașului Hârlău au desfășurat o acţiune stradală de informare, în târgul săptămânal organizat pe raza oraşului Hârlău.

În cadrul activităţii de informare au fost distribuite cetăţenilor întâlniţi pe stradă peste 1.600 de pliante cu sfaturi ce trebuie respectate pentru prevenirea înşelăciunilor.

De asemenea, au fost făcute precizări referitoare la metodele folosite de infractori (metoda ,,accidentul”, oferirea spre vânzare sau schimb a unor obiecte cu valoare mare), cetăţenii fiind îndrumaţi să verifice informaţiile pe care le primesc şi să nu ofere bani persoanelor necunoscute.

Beneficiari ai campaniei au fost peste 1.600 de persoane.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI