-7.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Campanie de informare în Pașcani și suburbii privind gestionarea deșeurilor

Marti, 31 august a.c., in municipiul Pascani a inceput o campanie de informare privind gestionarea deșeurilor. Mai multi tineri voluntari au distribuit pascanenilor un ghid de bune practici, iar actiunea va continua si in zilele urmatoare. Imagini si informatii privind campania au fost postate de viceprimarul municipiului pe pagina personala de Facebook. 
Astăzi tinerii voluntari din ATOR Pașcani, Schimbarea suntem noi și Centrul Rezidențial ,,Sf. Stelian” Pașcani în parteneriat cu Primăria Municipiului Pașcani, au început o campanie de informare a locuitorilor, privind gestionarea deșeurilor din municipiu.
În acest sens voluntarii s-au deplasat în zona deal, zona vale și suburbiile Gîștești, Boșteni, Sodomeni, distribuind către populație ,,Ghidul de bune practici” pentru gestionarea și colectarea selectivă a deșeurilor.
Această activitate vine în sprijinul acțiunii Primăriei de distribuire a pubelelor, către cetățeni, ce a început săptămâna trecută.
Acțiunea va continua în zilele următoare (în funcție de vreme), cu suburbiile Lunca, Blăgești, zona deal și vale.
Numai împreună vom face ca municipiul Pașcani să devină un oraș mai curat.
NUMAI ÎMPREUNĂ” se arata in postare.

De precizat este faptul ca actiunea face parte din programul de activitati culturale  sustinute de Primaria Pascani pentru acest an.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow