17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Campanie de dezinsecție în Pașcani, în perioada 6-14 mai 2022

Societatea locala de salubritate, SC CLP ECOSERV SRL, din municipiul Pascani a anuntat joi, 28 aprilie, ca de la sfarsitul saptamanii viitoare va incepe prima etapa din serviciile de dezinsectie ce vor fi facute pe domeniul public.

Mai exact, in perioada 6-14 mai, in intervalul orar 21-5, personal calificat din cadrul societatii, va stropi cu produse specifice anumite zone din municipiu.

Rugam cetatenii sa evite deplasarile in intervalul orar sus mentionat si sa tina ferestrele inchise pentru a evita expunerea directa la substantele cu care se efectueaza actiunea de dezinsectie. Totodata, rugăm cetăţenii să evite trecerea sau stationarea în zona de acţiune a utilajelor, în timp ce acestea pulverizează soluții de combatere a țânțarilor şi larvele acestora si, deasemenea, sa acorde o atentie sporita supravegherii copiilor si animalelor de companie, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem un apel la toţi cetățenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, fânțarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort.

In situatia in care, sunt cetateni la care apar simptome de intoxicatie la nivelul cailor aeriene, usturimi, disconfort respirator, toxicitate digestiva cu dureri abdominale, greata, varsaturi, crampe abdominale, ii rugam sa se adreseze medicului de familie sau Compartimentului de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.

Persoanele care detin in proprietate/concesiune/inchiriere, lucii de apa populate cu peste, detinatori de stupi si populatii de albine, sa isi ia masuri de preventie pe perioada actiunii de dezinsectie, pentru a evita producerea unor evenimente de natura sa conduca la afectarea populatiei de pesti si a familiilor de albine. In caz contrar societatea, in calitate de operator al serviciului public de DDD este absolvita de orice responsabilitate.

In situatia in care, conditiile meteo nu vor fi favorabile, actiunea de dezinsectie va fi prelungita. Societatea va reveni cu amanunte referitoare la intervalul de timp in care va fi efectuata etapa 1-a de dezinsectie, detalii ce vor fi aduse la cunostinta publica” se arata intr-un document transmis de societate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow