More

  Campanie de Crăciun organizată de elevii Liceului Miron Costin Pașcani, în parteneriat cu Asociația Lumină și Dar

  Si Consiliul Scolar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic Miron Costin din municipiul Pascani a demarat o campanie de Craciun. Liceenii vor sa aduca magia sarbatorilor in casele unor copii care provin din familii cu posibilitati reduse, in parteneriat cu Asociatia “Lumina si Dar”.
  V-ați gândit vreodată câtă bucurie se poate ascunde într-o cutie?
  Suficientă cât să aducă zâmbetul pe buzele unui copil aflat în nevoie.
  Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic „Miron Costin” Pașcani, în strânsă legătură cu conducerea și în parteneriat cu Asociatia „Lumină și Dar” dorește ca acum, în pragul sărbătorilor, să ne unească într-un scop comun, acela de a fi mai buni si mai darnici.
  Cum puteți lua parte la activitate?
  Vom organiza o tombolă în urma căreia va fi repartizat câte un copilaș fiecărei clase. Elevii sunt invitați să contribuie cu ce își doresc pentru a-i umple cutia. Puteți aduce, spre exemplu, cărți, haine, dulciuri sau jucării. Activitatea se va desfășura în conformitate cu măsurile de protecție, spiridușii Moșului purtând mănuși și măști, iar cadourile fiind dezinfectate. Darurile vor putea fi aduse la școală.
  Vă așteptăm nu numai cu cadourile, ci și cu toată voia bună de care dispuneți – dăruind, faci lumea un loc mai bun!” precizeaza organizatorii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet