Campanie de colectare a deseurilor electrice, la Pascani

Slider

O noua campanie de colectare selectiva a deseurilor electrice va incepe in curand in municipiul Pascani si suburbii. Pascanenii pot scapa gratuit de electrocasnicele vechi sunand la un numar de telefon gratuit si facand o programare pentru ridicarea acestora de la domiciliu. A fost stabilit si un program, in fiecare zi din prima saptamanii a lunii.

Serviciul Local de Colectare Iasi impreuna cu SC CLP ECO Salubritatea Pascani te invita la colectare. Din 26 martie incepe o noua campanie pentru strangerea selectiva a electricelor si electrocasnicelor vechi.

Pascanenii pot sa sune gratuit la numarul de telefon verde RoRec 0800.444.800 si sa faca o comanda pentru ridicarea deseurilor electrice de care vor sa scape. O masina se va deplasa in oras, dar si in fiecare suburbie, Lunca, Gastesti, Sodomeni, Bosteni si Blagesti, dupa un program bine stabilit.

Reamintim ca deseurile de echipamente electrice si electronice contin peste 1.000 de substante toxice ce ajung in apa, aer sau sol, daca aceste sunt depozitate incorect.
Campania este sustinuta de Primaria Municipiului Pascani, Garda de Mediu Iasi, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi, BIT TV Pascani si Evenimentul Regional al Moldovei.

Slider