17.4 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pe raza Municipiului Pașcani

Societatea de salubritate Girexim Universal va efectua o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pe raza Municipiului Pașcani, în zilele de joi, 5 mai și vineri, 6 mai. Anunțul a fost publicat pe pagina de socializare a Primăriei Pașcani:  
Vă aducem la cunoștință că joi, 05.05.2022 și vineri, 06.05.2022, societatea de salubritate Girexim Universal va efectua o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase pe raza Municipiului Pașcani.
‼️ Prin deșeuri voluminoase se înțelege: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice.
Cetățenii care vor să scape de astfel de deșeuri sunt rugați să le depună la punctele de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile existente în zonele de blocuri, în timp ce locuitorii de la case vor scoate deșeurile voluminoase în fața porților.
🚫 Este interzisă amestecarea deșeurilor voluminoase cu deșeuri periculoase (azbest, absorbanți, acumulatori și baterii, grăsimi, uleiuri, vopsele etc.) sau alte tipuri de deșeuri precum cele menajere sau reciclabile.
sursa Facebook Primăria Pașcani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Transportul public local, in regim de weekend, pe 15 august

Pe 15 august a.c. când creștinii sărbătoresc “Adormirea Maicii...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow