24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Târgu Frumos

Acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase în Târgu Frumos,  în perioada 23-24 martie.

Organizatorii campaniei, operatorul de salubritate SC Girexim Universal SA  în colaborare cu Primăria din localitate, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase. Astfel, în această campanie se vor colecta piese de mobilier, saltele, covoare, uși, obiecte sanitare și de mari dimensiuni.

De pe 23 martie, cetățenii din Târgu Frumos au ocazia să scape corect de deșeurile voluminoase, trimițându-le la reciclare. Pentru cetățenii care locuiesc la bloc, deșeurile voluminoase vor fi ridicate direct din punctele de pre-colectare  existente pentru deșeurile menajere reziduale. În ceea ce privește persoanele care locuiesc la casă, aceștia vor putea depune deșeurile în fața porții, urmând să fie colectate. De asemenea, reprezentații urmează să stabilească și punctele suplimentare de colectare, astfel încât să nu fie împiedicată circulația auto și pietonală.

Pentru desfășurarea în bune condiții a campaniei, nu vor fi colectate deșeurile menajere, reciclabile sau periculoase.

Zonele de colectare disponibile în intervalul 23-24 martie, urmează să fie anunțate de reprezentanții Primăriei Orașului Târgu Frumos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow