26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Târgu Frumos, în perioada 5-7 aprilie

- Advertisement -

Inceputul acestei saptamani aduce o campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice in orasul Targu Frumos. In perioada 5-7 aprilie, cetatenii se pot debarasa de tot ce este vechi si inutil prin casa din aceasta categorie, in cadrul unei campanii nationale intitulate, “Orase curate”.

Televizoare, frigidere, masini de spalat, aragaze, calculatoare sau deseuri de dimensiuni mai mici si chiar baterii se incadreaza in aceasta campanie. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0757.326.842 pentru a anunta ca vreti sa scapati de lucrurile vechi.

Cei care predau aceste deseuri pot primi si tichete valorice, in functie de cantitatea predata.

Organizatorii campaniei au precizat ca in perioada urmatoare vor merge la Bals si Baltati, apoi in localitati din preajma municipiul Iasi. Pentru Pascani, nu este inca o data stabilita.

Campania „Orașe Curate” face parte din campania națională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul fiiintara.ecotic.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow