13.5 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Campanie antidrog la Colegiul CF Unirea

campanie

 

Studiile demonstreaza ca alcoolul, tutunul si drogurile sunt considerate de catre adolescenti un alt mod de a cunoaste lumea, un „ajutor” de a relationa mai bine, de a uita de probleme, de a evada, de a socializa sau de a se afirma. Ingrijoratoare sunt datele privind varsta la care se incepe sa se consume substante toxice, de la 13 ani, iar tendinta este ca tot mai multi copii cu varste chiar mai mici de atat sa consume alcool, tutun si droguri.

Din acest motiv profesorul de religie de la Colegiul CF Unirea din Pascani, Mugurel Spataru a organizat astazi, 21 ianuarie a.c. o activitate denumita “Pericolul consumului de alcool si droguri in randul tinerilor” care face parte din proiectul “Tinerii si problemele lor”.

La intalnire au participat zeci de liceeni ai Colegiului, dar si consilierii Fundatiei Solidaritate si Speranta din Iasi, Alina Ungureanu si Antoaneta Negru. Le-au fost prezentate imagini şocante, o documentare inedită menită să le atragă tinerilor atenţia asupra riscurilor consumului de plante etnobotanice, alcool, droguri sau tutun. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow