15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Campanie antidrog la Colegiul CF Unirea

campanie

 

Studiile demonstreaza ca alcoolul, tutunul si drogurile sunt considerate de catre adolescenti un alt mod de a cunoaste lumea, un „ajutor” de a relationa mai bine, de a uita de probleme, de a evada, de a socializa sau de a se afirma. Ingrijoratoare sunt datele privind varsta la care se incepe sa se consume substante toxice, de la 13 ani, iar tendinta este ca tot mai multi copii cu varste chiar mai mici de atat sa consume alcool, tutun si droguri.

Din acest motiv profesorul de religie de la Colegiul CF Unirea din Pascani, Mugurel Spataru a organizat astazi, 21 ianuarie a.c. o activitate denumita “Pericolul consumului de alcool si droguri in randul tinerilor” care face parte din proiectul “Tinerii si problemele lor”.

La intalnire au participat zeci de liceeni ai Colegiului, dar si consilierii Fundatiei Solidaritate si Speranta din Iasi, Alina Ungureanu si Antoaneta Negru. Le-au fost prezentate imagini şocante, o documentare inedită menită să le atragă tinerilor atenţia asupra riscurilor consumului de plante etnobotanice, alcool, droguri sau tutun. ziarulorizont.info

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...