More

  Campanie antidrog la Colegiul CF Unirea

  Array

  campanie

   

  Studiile demonstreaza ca alcoolul, tutunul si drogurile sunt considerate de catre adolescenti un alt mod de a cunoaste lumea, un “ajutor” de a relationa mai bine, de a uita de probleme, de a evada, de a socializa sau de a se afirma. Ingrijoratoare sunt datele privind varsta la care se incepe sa se consume substante toxice, de la 13 ani, iar tendinta este ca tot mai multi copii cu varste chiar mai mici de atat sa consume alcool, tutun si droguri.

  Din acest motiv profesorul de religie de la Colegiul CF Unirea din Pascani, Mugurel Spataru a organizat astazi, 21 ianuarie a.c. o activitate denumita “Pericolul consumului de alcool si droguri in randul tinerilor” care face parte din proiectul “Tinerii si problemele lor”.

  La intalnire au participat zeci de liceeni ai Colegiului, dar si consilierii Fundatiei Solidaritate si Speranta din Iasi, Alina Ungureanu si Antoaneta Negru. Le-au fost prezentate imagini şocante, o documentare inedită menită să le atragă tinerilor atenţia asupra riscurilor consumului de plante etnobotanice, alcool, droguri sau tutun. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet