More

  Campanie a politistilor de la rutiera. Toti soferii de camioane si autobuze vor fi verificati

  Array

  Constantin Parlog, agent sef Biroul Rutier al Politiei PascaniSoferii de camioane si autobuze ce vor tranzita, in aceasta saptamana, zona Pascani si nu numai, sunt in atentia politistilor rutieri. In perioada 11 – 17 februarie, la nivelul intregii tari, va fi organizata, campania “Truck and Bus”, care implica, zilnic, actiuni pe linia transportului rutier de marfuri si de persoane.

  In aceasta activitate, sunt implicati si lucratorii Biroului Rutier al Politiei Pascani impreuna cu cei de la Siguranta Publica.

  Potrivit, agentului sef de la circulatie, Constatin Parlog, incepand de luni si pana duminica, se va actiona, la puncte fixe, pe principalele tronsoane de drum, pentru depistarea tuturor soferilor care tranporta marfa si persoane in comun si care comit abateri in trafic.
  De asemenea, impreuna cu specialisti ai RAR si ARR, camioanele si autobuzele vor fi verificate din punct de vedere tehnic.

  In zona Pascani, se va actiona cu doua autoutilitare MCV ale Politiei Rutiere dar si cu patrule de siguranta publica, in total fiind implicati peste 30 de politisti.

  Intreaga activitate face parte dintr-un plan de operatiuni al Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp