17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Campanie a politistilor de la rutiera. Toti soferii de camioane si autobuze vor fi verificati

Constantin Parlog, agent sef Biroul Rutier al Politiei PascaniSoferii de camioane si autobuze ce vor tranzita, in aceasta saptamana, zona Pascani si nu numai, sunt in atentia politistilor rutieri. In perioada 11 – 17 februarie, la nivelul intregii tari, va fi organizata, campania “Truck and Bus”, care implica, zilnic, actiuni pe linia transportului rutier de marfuri si de persoane.

In aceasta activitate, sunt implicati si lucratorii Biroului Rutier al Politiei Pascani impreuna cu cei de la Siguranta Publica.

Potrivit, agentului sef de la circulatie, Constatin Parlog, incepand de luni si pana duminica, se va actiona, la puncte fixe, pe principalele tronsoane de drum, pentru depistarea tuturor soferilor care tranporta marfa si persoane in comun si care comit abateri in trafic.
De asemenea, impreuna cu specialisti ai RAR si ARR, camioanele si autobuzele vor fi verificate din punct de vedere tehnic.

In zona Pascani, se va actiona cu doua autoutilitare MCV ale Politiei Rutiere dar si cu patrule de siguranta publica, in total fiind implicati peste 30 de politisti.

Intreaga activitate face parte dintr-un plan de operatiuni al Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Alte articole