More

  Campania – România merită zâmbete Colgate – se oprește și la Târgu Frumos

  Array

  Lansarea evenimentului “România merită zâmbete Colgate” va avea loc în data de 7 octombrie 2017, în orașul Târgu Frumos, la Liceul Special “Moldova”. Partenerii proiectului sunt Colgate – Palmolive Romania SRL si Societatea Nationala de Cruce Roșie din Romania.

  Activitățile ce se vor desfășura în cadrul școlii gazdă sunt alcătuite din consultații dentare, lecții de educație în igiena orală și jocuri organizate în spațiile special amenajate.

  Alături de cei 30 de elevi din ciclul primar ai Liceului Special “Moldova” ce vor beneficia de control stomatologic gratuit, se vor afla si alți 50 de elevi de la școlile din Tg. Frumos.

  Aceste controale stomatologice vor fi realizate de către trei medici stomatologi, asistați de studenți de la Facultatea de Medicină, asistenți medicali, utilizând instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice.

  La finalul activităților desfășurate în cadrul proiectului “România merită zâmbete Colgate”, la Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, copiii care au beneficiat de consultațiile stomatologice vor primi produse Colgate.
  Coordonatorul activității la Liceul Special MOLDOVA este doamna profesor Petronela Cîtea.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet