9.5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021
Array

Campania – România merită zâmbete Colgate – se oprește și la Târgu Frumos

Lansarea evenimentului “România merită zâmbete Colgate” va avea loc în data de 7 octombrie 2017, în orașul Târgu Frumos, la Liceul Special “Moldova”. Partenerii proiectului sunt Colgate – Palmolive Romania SRL si Societatea Nationala de Cruce Roșie din Romania.

Activitățile ce se vor desfășura în cadrul școlii gazdă sunt alcătuite din consultații dentare, lecții de educație în igiena orală și jocuri organizate în spațiile special amenajate.

Alături de cei 30 de elevi din ciclul primar ai Liceului Special “Moldova” ce vor beneficia de control stomatologic gratuit, se vor afla si alți 50 de elevi de la școlile din Tg. Frumos.

Aceste controale stomatologice vor fi realizate de către trei medici stomatologi, asistați de studenți de la Facultatea de Medicină, asistenți medicali, utilizând instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice.

La finalul activităților desfășurate în cadrul proiectului “România merită zâmbete Colgate”, la Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, copiii care au beneficiat de consultațiile stomatologice vor primi produse Colgate.
Coordonatorul activității la Liceul Special MOLDOVA este doamna profesor Petronela Cîtea.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI