18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Campania – România merită zâmbete Colgate – se oprește și la Târgu Frumos

Lansarea evenimentului „România merită zâmbete Colgate” va avea loc în data de 7 octombrie 2017, în orașul Târgu Frumos, la Liceul Special „Moldova”. Partenerii proiectului sunt Colgate – Palmolive Romania SRL si Societatea Nationala de Cruce Roșie din Romania.

Activitățile ce se vor desfășura în cadrul școlii gazdă sunt alcătuite din consultații dentare, lecții de educație în igiena orală și jocuri organizate în spațiile special amenajate.

Alături de cei 30 de elevi din ciclul primar ai Liceului Special „Moldova” ce vor beneficia de control stomatologic gratuit, se vor afla si alți 50 de elevi de la școlile din Tg. Frumos.

Aceste controale stomatologice vor fi realizate de către trei medici stomatologi, asistați de studenți de la Facultatea de Medicină, asistenți medicali, utilizând instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice.

La finalul activităților desfășurate în cadrul proiectului „România merită zâmbete Colgate”, la Liceul Special „Moldova” Tg. Frumos, copiii care au beneficiat de consultațiile stomatologice vor primi produse Colgate.
Coordonatorul activității la Liceul Special MOLDOVA este doamna profesor Petronela Cîtea.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow