13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Campania electorala a inceput cu bannere electorale pe strazi. Liberalii refuza sa le dea jos

La Pascani campania electorala pentru alegerile parlamentare a inceput cu incalcarea legii. Organizatia locala PNL nu a dat jos bannere electorale amplasate in perioada de precampanie. Inca pot fi vazute pe strazile principale ale municipiului si in suburbii, chiar daca este interzisa afisarea lor si decontarea cheltuielilor de productie in perioada campaniei, conform prevederilor legale.

BIT TV a sesizat acesta problema Politiei Locale dar comandantul Vasilica Avasiloei a spus ca nu poate interveni. De asemenea, primarului municipiului si totodata presedintele PNL Pascani, Marius Pintilie a refuzat sa raspunda intrebarilor noastre.

“Domnia legii la Pascani”, asa cum spunea de curand un senator liberal, a fost pusa in cui chiar de PNL si Marius Pintilie, noul primar. Nu le pasa, nu au rusine, fac orice pentru putere…” a spus pentru BIT TV, Sorin Olariu, presedintele PMP Pascani.

Mentionam ca la Pascani doar PNL a avut si inca are bannere electorale afisate in principalele zone ale municipiului. PSD a depus la Primarie o cerere, inca de saptamana trecuta. Ea fost aprobata de noul primar abia ieri la audiente, in ultima zi de precampanie, cand trebuiau sa fie scoase.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow