24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Ora de ecologizare la Ruginioasa

elefant.ro
credius.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Campania de curățenie continuă la Ruginoasa. Astfel, mâine, elevii care învață la școlile din comună, împreună cu profesorii și reprezenații Centrului Cultural vor curăța spațiul verde, vor repara si vor face lucrări de intretinere a parcului de joaca pentru copii. Pe lista sunt și drumurilor satesti din satul Rediu si Dumbravita.

Și pentru că prima campanie de curățenie a fost un succes, organizatorii – directorul școlii din comună și conducerea Centrului Cultural Ruginoasa – au pregătit pentru ziua de sâmbătă “Ora de ecologizare.” Pe lângă elevi și profesori sunt așteptați si alți cetățeni ai comunei.

Scopul acestei activități este de responsabilizare si mai ales preocupare constantă pentru mediul înconjurător. “Considerăm că astfel de activități îi ajută pe elevi să se dezvolte într-un mod sănătos, conștientizându-i de importanța menținerii unui mediu durabil, de aceea implicarea lor in astfel de situatii este cat se poate de benefica.” a spus directorul unității de învățământ.

Directorul Școlii Gimnaziale din Ruginoasa, profesorul Irina Dodu spune că, în cadrul “Săptămânei Altfel” sunt programate zeci de activități culturale și extrașcolare. Pe listă se află și alte obiective din comună care vor fi îngrijite.

Menționăm că organizatori sunt Primaria Ruginoasa prin Centrul Cultural, Scoala Gimnaziala Ruginoasa, Scoala Gimnaziala Rediu si Scoala Gimnazială Dumbravita.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI