35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Campania “Bun de pus la ghiozdan” la Pașcani

Campanie de educare şi informare privind principalele reguli pentru o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat la şcolile din oraş. Elevii din clasele primare au învăţat prin intermediul imaginilor şi poveştilor reguli de igienă minime adecvate vârstei lor.
Campanie de educare şi informare pentru a mânca şi trăi sănătos desfăşurată în şcolile din Paşcani. “Bun de pus la ghizdan” este o activitate educativă, iniţiată de Kosarom ce se desfăşoară în perioada 10-18 decembrie şi are ca scop prezentarea regulilor privind o alimentaţie sănătoasă, o viaţă echilibrată şi noţiuni de igienă personală.

Astăzi, 16 decembrie reprezentanţii firmei au fost la Liceul Teoretic Miron Costin din Paşcani unde timp de jumătate de ora şcolarii din clasele I-IV au învăţat cu ajutorul planşelor şi poveştilor expuse importanța igienei personale adecvate pentru o viaţă sănătoasă.

La sfârşitul prezentării elevii au primit rechizite şcolare personalizate. “Bun de pus la ghiozdan” este o campanie ce se desfăşoară în fiecare an din 2006.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow