22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Campania “Bun de pus la ghiozdan” la Pașcani

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
elefant.ro
creditfix.ro
answear.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
credius.ro

Ultimele știri

Campanie de educare şi informare privind principalele reguli pentru o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat la şcolile din oraş. Elevii din clasele primare au învăţat prin intermediul imaginilor şi poveştilor reguli de igienă minime adecvate vârstei lor.
Campanie de educare şi informare pentru a mânca şi trăi sănătos desfăşurată în şcolile din Paşcani. “Bun de pus la ghizdan” este o activitate educativă, iniţiată de Kosarom ce se desfăşoară în perioada 10-18 decembrie şi are ca scop prezentarea regulilor privind o alimentaţie sănătoasă, o viaţă echilibrată şi noţiuni de igienă personală.

Astăzi, 16 decembrie reprezentanţii firmei au fost la Liceul Teoretic Miron Costin din Paşcani unde timp de jumătate de ora şcolarii din clasele I-IV au învăţat cu ajutorul planşelor şi poveştilor expuse importanța igienei personale adecvate pentru o viaţă sănătoasă.

La sfârşitul prezentării elevii au primit rechizite şcolare personalizate. “Bun de pus la ghiozdan” este o campanie ce se desfăşoară în fiecare an din 2006.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI