21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Campania anti-Apa Vital, şantaj ordinar. Cum cerea Răzvan Grecu – ATV bani pentru emisiuni aranjate şi anunţurile de la BIT TV

horacredit.ro/
vivacredit.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Campania anti Apa Vital întreţinută de aproape doi ani de zile nu are nici o legătură cu interesul public. Este vorba despre bani, politica şi multă manipulare, chiar din partea celor care spun că îi apară pe cetăţeni.
Iată două exemple:

1 În vara anului trecut Răzvan Grecu patronul televiziunii Actualitatea TV a cerut 4000 – 5000 lei pe lună pentru servicii de publicitate şi difuzarea unor emisiuni într-o atmosferă relaxantă”, printr-un email adresat conducerii societăţii. Oferta a fost refuzată iar de atunci continua campania de denigrare şi dezinformare la adresa Apa Vital. Informatia a fost confirmata chiar de catre reprezentantii societatii.

 „Urmare a solicitarii dumneavoastra, va confirmam faptul ca in luna august 2015 reprezentantul Actualitatea Tv Pascani a inaintat o propunere de colaborare publicitara cu APAVITAL cu promisiunea ca vom avea asigurata transmiterea mesajului nostru drept la tinta. Suma solicitata lunar era imensa, de cca 4 ori mai mare dacat alte oferte de pe piata si total dezechilibrata fata de numarul de persoane din Pascani si zona metropolitana. Nu am dat curs acestei oferte atat din cauza programului limitat al acestui post de televiziune cat si faptului ca nu intra in politica societatii sa incheie contracte decat pentru acoperirea unor nevoi proprii reale de informare corecta a cetatenilor. Vectorii pusi la dispozitie de acest post nu intruneau conditiile unei informari corecte, acesta avand o pozitie activista virulenta antiApavital, astfel ca ne este greu sa apreciem care era adevarata semnificatie a unei asemenea oferte.”

2 Tot anul trecut Răzvan Grecu încerca să îl convingă pe purtătorul de cuvânt al Apa Vital să accepte un contract de publicitate de 1000 de lei pe lună după ce societatea renuntase la serviciile televiziunii Actualitatea TV şi să anuleze contractul cu BIT TV. Şi de această dată răspunsul a fost negativ.

Reprezentantul Apa Vital a explicat că BIT TV este un post de televiziune mai echilibrat şi obiectiv în comparaţie cu ATV care a avut o atitudine partizană şi împotriva operatorului ieşean, motiv pentru care a ales să lucreze cu televiziunea care ajuta cel mai mult în campania de informare a păşcănenilor.
Ca urmare, la scurt timp Actualitatea TV a difuzat o ştire denigratoare la adresa BIT TV cu titlul, Cum şi-a cumpărat Apa Vital presă la Paşcani” şi a continuat atacul la adresa operatorului ieşean”.
Ştirea a fost republicată duminică pe reţelele de socializare sub titlul, De ce este plătit BIT TV de Apă Vital” după ce am îndrăznit să pun sub semnul întrebării demersul PNL de organizare a unui referendum anti – Apa Vital, chiar în ziua alegerilor locale, cu preţul pierderii a 13 milioane de euro fonduri europene.

Mai mult manipularea şi şantajul continua chiar dacă BIT TV a anunţat public că a solicitat suspendarea contractului de la 1 martie şi că anunţurile de interes public sunt difuzate gratuit.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI