18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Căminul din Pârcovaci intră în reparații

Veşti bune pentru locuitorii din Pârcovaci. De anul viitor vor avea un Cămin Cultural modern în localitate. Valoarea investiţiei este de peste 500 mii lei finanţată de Compania Naţională de Investiţii.

Căminul din Pârcovaci intră în reabilitare. Anunţul a fost făcut de viceprimarul, Radu Sârbu în cadrul unei emisiuni televizate. Conform spuselor acestuia, a fost desemnată firma care se va ocupa cu lucrările, iar până în primăvara anului 2017, clădirea va fi modernizată şi dotată cu aparatură de sonorizare performantă.

Printre lucrările ce se vor face la Căminul Cultural sunt izolaţia clădirii, reabilitarea instalaţiilor termice, sanitare şi electrice, se vor schimba pardoselile şi tâmplăria, se va zugravi şi compartimenta interiorul. De asemenea, va fi dotat cu scaune şi aparatură electronică.

Lucrările în valoare de 580 mii lei de la Căminul din Pârcovaci sunt finanţate de Compania Naţională de Investiţii. Firma care se ocupă de modernizare este Construct S.A. din Hîrlău, iar termenul de finalizare este 10 luni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow