24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023
Array

Caminul de la Lunca: A trecut de CTE, urmeaza la finantare

 

Proiectul privind reabilitarea Caminului Cultural din suburbia Lunca Pascani a trecut cu bine si de ultima etapa de analiza, inainte de a intra la finanatere. Ieri, edilul sef al municipiului a participat la sedinta Consiliului Tehnico – Economic din cadrul Ministerului Dezvoltarii unde a fost supus analizei si proiectul de la Pascani. Contractul de finanatare ar urma sa fie incheiat pana la sfarsitul acestui an, iar lucrarile sa inceapa din primavera anului viitor. Investitia este estimata la 22 de miliarde de lei vechi, cu doar 10% cofinantare de la bugetul local iar restul din fonduri guvernamentale.

Totodata administratia locala spera sa obtina fonduri si pentru reabilitarea retelor de apa si canalizare. In acest sens a fost depusa deja o cerere de finantare, o echipa de experti urmand sa vina la Pascani pentru a analiza oportunitatea investitiei.
Mai mult, in perioada imediat urmatoare Primaria Pascani asteapta sa primeasca macar cateva zeci de miliarde de lei de la Guvern pentru echilibrarea bugetului, in urma rectificarii bugetare care a avut loc saptamana trecuta.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow