10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Caminul Cultural din Vanatori va fi modernizat

Caminul Cultural din Vanatori a intrat in proces de reabilitare. Cladirea va fi modernizata complet, sala de spectacole va avea o acustica mai buna iar in interior vor fi amenajate grupuri sanitare. Totodata, se vor face si lucrari de izolare termica si se va amenaja o parcare.

Se investesc bani in cultura in Vanatori. De cateva saptamani se lucreaza intens la modernizarea Caminului Cultural din localitate. Banii necesari pentru aceasta investitie, circa 17 miliarde de lei vechi, sunt asigurati de Guvern iar lucrarile sunt derulate prin Compania Nationala de Investitii.
Cladirea va fi modernizata, se vor face grupuri sanitare in interior si se va imbunatati acustica. De asemenea, a fost schimbata toata tamplaria, iar exteriorul va fi izolat termic. Sobele vechi vor fi schimbate cu o centrala termica.

Reabilitarea asezamantului cultural este necesara pentru comunitate. In incinta cladirii se organizeaza diverse activitati sau serbari, in special de elevi. Lucrarile ar trebui sa fie terminate pana la finalul anului.

Mentionam ca potrivit celor spuse de edilul comunei, Constantin Lupu, cladirea a fost construita in 1986 iar de atunci nu a mai fost modernizata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow