More

  Camere video în toată comuna Stolniceni-Prăjescu

  Aproape tot ce mişcă într-o comună din apropierea Pascaniului va fi filmat. Asta deoarece, administraţia locală a pus pe stâlpii din sate, zeci de camere de supraveghere video, care înregistrează 24 de ore din 24. Sunt monitorizate toate intersecţiile principale, şcolile, instituţiile de cultură şi primăria. Investiţia este făcută cu bani de la bugetul local, pentru siguranţă cetăţenilor.

  De curând, comună Stolniceni-Prăjescu are funcţional un sistem performant de supraveghere video. 38 de camere au fost montate pe stâlpii din preajma celor mai circulate intersecţii din cele trei sate. De asemenea, zi şi noapte, sunt filmate şcolile din comună, instituţiile de cultură, dispensarul şi primăria.

  Toate înregistrările sunt stocate timp de 30 de zile pe un server ce este pus în sediul primăriei din localitatea de reşedinţa. În acest fel, creşte gradul de siguranţă a localnicilor.

  Menţionăm că potrivit celor spuse de primarul comunei, Costel Hugianu, investiţia a costat 450.000 de lei, bani asiguraţi din bugetul local, într-o perioada de trei ani de zile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet