18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Camelia Bogdănici, candidat PMP la Camera Deputaţilor: prioritățile mele sunt reforma în sănătate și modernizarea educației

Sunt deputat Camelia Margareta Bogdănici, candidat al Partidului Mișcarea Populară Iași pentru un nou mandat în Camera Deputaților. Sunt medic oftalmolog și conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași.

În 2012 am decis să intru în politică din dorința onestă de a pune umărul la dezvoltarea Iașului, orașul unde m-am născut și m-am împlinit ca om, ca profesionist. Mulți ieșeni m-au susținut și de atunci am reușit, împreună, să semnalăm și să rezolvăm problemele comunității. Din cele 91 propuneri legislative inițiate, 16 au devenit legi și contribuie la îmbunătățirea sistemului sanitar, la creșterea veniturilor pensionarilor, la înființarea de creșe și sprijinirea românilor din străinătate.

Cred cu tărie că fiecare persoană care ajunge în Parlamentul României trebuie să se ocupe de ceea ce știe să facă cel mai bine și din acest motiv prioritățile mele sunt reforma în sănătate și modernizarea educației.

– Prioritatea numărul unu în domeniul sanitar este ca Spitalul Regional de Urgență Iași să devină o realitate și nu o permanentă temă de campanie.

– Avem nevoie de o nouă Lege a Sanatății, alături de Legea Medicului și Legea malpraxisului.

– Cred că a sosit timpul să avem mai multă grijă de bătrânii de la sate. Voi propune introducerea transportului gratuit pentru pensionarii din mediul rural care vor să ajungă la un medic specialist.

– De asemenea, trebuie să aducem medicii la sate. Voi iniția un proiect de lege prin care să oferim facilități medicilor care activează în mediul rural – decontarea transportului sau locuință gratuită, spațiu gratuit pentru amenajarea cabinetului medical.

– Propun ca toți nou-născuții să beneficieze de analize gratuite complete (ecografii de șold, teste de auz, etc). Este mult mai ușor să corectăm unele problemele de sănătate ale bebelușilor, decât să integrăm adulți cu handicap.

– Sportul este esențial pentru sănătatea copiilor noștri. De aceea, o prioritate pentru mine va fi realizarea unui bazin olimpic de înot la Iași. Este inadmisibil ca în Cluj să funcționeze trei bazine olimpice de înot, iar la Iași niciunul.

– Pentru diminuarea abandonului școlar am inițiat, alături colegii mei deputați, proiectul ”Masa caldă în școli”. Fiecare copil trebuie să aibă o masă caldă la școală.

Totodată, alături de echipa PMP Iași sprijim cu tărie Unirea cu Basarabia și un Parlament cu 300 de aleși, așa cum am decis la referendum!

Votați PMP! Votați poziția 5 pe buletinul de vot!

Publicat la comandat Partidului Miscarea Populara Filiala Iasi, CUI AEP 11160002

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow