29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Cambridge English ridică la standarde internaționale competiția Cangurul lingvist-engleză

oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
answear.ro
elefant.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Cambridge English ridică la standarde internaționale competiția Cangurul lingvist-engleză

Mii de elevi din clasele primare și gimnaziale vor lua parte la competiția națională Cangurul lingvist, secțiunea engleză, unde vor avea oportunitatea de a-și testa cunoștințele și abilitățile de limbă străină, dar și șansa de a da gratuit un examen Cambridge English.

Pentru al doilea an consecutiv, Editura SIGMA colaborează cu Cambridge English pentru a oferi standarde internaționale și transparență maximă competiției. Aceasta se adresează elevilor din clasele III-XII și va debuta sâmbătă, 27 februarie 2016.

În prima rundă și în semifinale, elevilor li se testează abilitățile de citire și de ascultare/înțelegere a limbii engleze, potrivit unui test special creat de Cambridge English.

Întrebările sunt formulate în baza unor cercetări de ultimă oră, de către specialiști în evaluare cu o vastă experiență. Acest lucru conferă o și mai mare motivație elevilor, precum și un sentiment al reușitei într-o perioadă de început a pregătirii lor, fără ca ei să fie supuși presiunii unui examen oficial internațional.

Echipa Cangurul Lingvist este responsabilă de partea care testează cunoștințele despre limbă și civilizație, precum și inspirația, intuiția și creativitatea elevilor.

Testele cu variante multiple de răspuns conțin întrebări cu diferite grade de dificultate, iar subiectele sunt grupate în funcție de nivelul de pregătire atins de elevi.

Circa 5000 de elevi din întreaga țară, selectați de profesori, vor participa la prima rundă a competiției, pe 27 februarie. De-a lungul celor patru runde ale concursului, abilitățile de limbă engleză ale elevilor vor fi testate și notate de către experți ai Universității Cambridge.

Elevii vor avea acces gratuit la materiale de pregătire Cambridge English – atât online, cât și în varianta printată.

În luna mai, cei 40 de finaliști vor avea șansa de a da gratuit un examen și de a obține un atestat Cambridge English corespunzător nivelului lor de pregătire: Cambridge English Key, Preliminary, First sau Advanced.

În competiția de anul trecut, aproape toți finaliștii au devenit mândri posesori ai unui atestat de limbă engleză Cambridge English. Aceasta este o nouă dovadă a faptului că predarea limbii engleze în sistemul educațional de stat a crescut în calitate.

“Competiția Cangurul lingvist – secțiunea engleză – e un mod foarte eficient de a motiva elevii, care sunt nerăbdători să ia parte la un concurs în care își pot dovedi abilitățile. Pentru finaliști există și un bonus special – posibilitatea de a da examen și obține gratuit un atestat Cambridge English. Acesta le va fi de mare folos de-a lungul anilor de școală și chiar și pentru studiile universitare”, a declarat Sarah Ellis, șef al Serviciului de Evaluare, Sudul Europei, Cambridge English Language Assessment.

Ce este Cambridge English? Cambridge English Language Assessment este parte a Universitații Cambridge. Dezvoltăm și oferim cea mai importantă gamă de atestate pentru cursanți și profesori din întreaga lume. Peste 5 milioane de candidați din peste 130 de țări participă la examenele Cambridge English în fiecare an. Peste 20.000 de universități, angajatori, administrații guvernamentale și alte organizații se bazează pe examenele și atestatele Cambridge English ca dovadă a cunoștințelor de limbă engleză. Examenele Cambridge English sunt susținute de munca celei mai mari echipe de cercetători în evaluare lingvistică deținute de un organism de certificare a abilităților de limbă engleză.

Cambridge English Language Assessment este o organizație non-profit.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI