More

  Calvarul unui bărbat după ce a refuzat o urătură de Revelion

  Array

  Momente de groaza pentru un barbat din comuna Motca. Un paznic de la o statie de captare a apei, a reusit sa ajunga la spital dupa o noapte de suferinta, cu multiple rani pe corp.

  barbat batut
  El a fost batut aseara de trei indivizi care au coborat dintr-o furgoneta, apoi a fost talharit de 18 lei si telefonul mobil.

  Printre agresori se afla si un tanar impotriva caruia a depus mai multe plangeri penale. Se numeste Ionut Mandea din comuna Motca.
  Victima crede ca ar fi vorba despre o razbunare. Calvarul a inceput imediat dupa Revelion, pe motiv ca a refuzat sa il primeasca pe bataus ,cu uratul.
  De atunci agresorul ii face zilele amare. I-a distrus acoperisul, ferestrele si poarta de la intrare aruncand cu pietre.

  Pana acum agentul de politie nu a luat nici o masura. Mai mult , reprezentantul legii a refuzat sa inregistreze plangerile depuse de victima.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI