22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Calendarul simulării evaluării naționale și examenului de bacalaureat

  Ultimele știri

  Ministerul Educației a publicat calendarul simulării evaluării naționale pentru elevii de clasa a VIII-a și al probelor scrise ale examenului de bacalaureat, testări pe care le vor susține liceenii din clasele a XI-a și a XII-a. Primii care vor trece prin focul evaluărilor sunt elevii de clasa a VIII-a. Pe 22 februarie aceștia vor susține proba de limba și literatura română, iar pe 23 februarie vor fi evaluați la matematică.

  Rezultatele vor fi afișate pe 4 martie. Calendarul simulării examenului de bacalaureat începe pe data de 7 martie 2016, când liceenii din clasele a XI-a și a XII-a vor susține proba la limba și literatura română. Pe 9 martie 2016 va fi organizată proba obligatorie aprofilului, iar pe 10 martie, simularea probei la alegere a profilului si specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a).

  Pe 18 martie vor fi afișate rezultatele. Potrivit Ministerului Educației, „simulările sunt organizate pentru a-i familiariza pe elevi cu rigorile unui examen și pentru a optimiza rezulatele obținute de aceștia”.

  Rezultatele obţinute de elevi la simulări nu se trec în catalog. Notele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet