13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Câinii vagabonzi au pus stăpânire pe un sat de pe malul Siretului

Câinii vagabonzi au pus stăpânire pe un sat de pe malul Siretului

Câinii vagabonzi au pus stăpânire pe un sat de pe malul Siretului. Pe lângă luptele pe care le au în fiecare zi, locuitorilor din zonă le este și frică să iasă din casă mai ales pe timpul nopții sau dimineața la prima oră. Mai mult, de foame, maidanezii mănâncă și păsările din curțile gospodarilor. Ca un făcut, azi noapte o mașină a descărcat peste 11 pui, pe uliță. Oamenii au cerut ajutorul Poliției și administrației locale. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

O stradă din satul Gura Bădiliței este sub stăpânirea câinilor vagabonzi. De mai mult timp, persoane necunoscute cară cu mașinile câini, mai ales pe timpul nopții și îi lasă pe diferite străzi din comuna Vânători dar și pe malurile Siretului.

Patrupedele flămâne, devin agresive și mănâncă păsările oamenilor gospodari care au casele construite în zonă. Ba mai mult, printre victime se numără și copiii care merg până în centru pentru a se urca în microbuzul școlar.

Această femeie abia dacă își face curaj să meargă pe stradă. Tanti Agurița are casa făcută pe o ultiță din sat iar ghinonul ei este că patrupedele aduse și-au făcut culcuș în poarta și chiar în glugile de coceni pregătite pentru hrana animalelor din gospodărie. Femeia nu știe ce să mai facă ca să scape de animalele care devin din ce în ce mai agresive.

Cele șapte familii terorizate de maidanezi cred că aceștia sunt adusi de la Pașcani.

Edilul comunei Vânători, Constantin Lupu a reușit să strângă o parte dintre ei și să-i ducă la Padocul din oraș. El spune că nu își explică de unde sunt aduse animalele, dar nu este prima oară când se întâmplă.

O altă nemulțumire a locuitorilor din Gura Bădiliței este și faptul că străzile sunt distruse iar când ploua, ulița devine necirculabilă. Ei sunt nevoiți să poarte în sacoșă papuci de schimb până ajung la asfalt.

Menționăm că în această perioadă la Padocurile din Pașcani sunt câteva sute de animale, o parte dintre ele fiind luate de o Asociație din Franța spre adopție.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow