22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Câinii din Tg Frumos vor fi sterilizați gratuit

Câinii din Tg Frumos vor fi sterilizați gratuit

Câinii din Tg Frumos vor fi sterilizați gratuit. Programul este susținut și de administrația locală din oraș alături de o fundație.  În această perioadă se fac programări, iar acțiunea are loc la sfârșitul lunii, în apropierea Oborului. Ea poartă numele de „Pentru că niciun câine nu trebuie să trăiască pe stradă”. 

De câteva zile au încept programările pentru sterilizarea câinilor din Târgu Frumos. Acțiunea se va desfășura la sfârșitul acestui luni, în zilele de 26 și 27 noiembrie, în apropierea Oborului din oraș. Programările se fac la numărul de telefon 0744 396 000 – Andreea Miron. Inițiatoarea spune că organizează acest campanie în folosul comunității și are deviza „Pentru că niciun câine nu trebuie să trăiască pe stradă”.

„Suntem mândri și fericiți că putem continua acest proiect  „Pentru că niciun câine nu trebuie să trăiască pe stradă” în Târgu Frumos în colaborare cu Primăria orașului. Totul se datorează unor oameni minunați care, din compasiune şi printr-o dedicare deosebită, și-au propus să facă tot ce le stă în putință pentru a schimba viața câinilor din România. Sunați la 0744 396 000 pentru programare!” spun reprezentanții acțiunii.

Ac;iunea este sprijinită de Romania Animal Rescue, un program de sterilizări gratuite.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow