25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Câini ucigaşi la rampa cu gunoaie. Au sfâşiat doi porci, pericol pentru copii

Scene de groază într-un cartier mărginaş al municipiul Paşcani. O haită de câini fără stăpân au sfâşiat animalele din gospodăria unui om. În pericol sunt şi oamenii care trec pe acolo, iar pe câmpul din apropiere obişnuiesc să se joace copii. Reprezentanţii Primăriei ridică din umeri, ei spun că au reuşit să prindă doar câteva patrupede şi aşteaptă să fie sunaţi de cetăţeni că să intervină atunci când este cazul.

Raiul câinilor maidanezi s-a mutat pe fosta rampă CFR, din cartierul Vatra. Acolo sunt descărcate gunoaiele adunate din Paşcani de societatea de salubritate apoi încărcate în camioane pentru a fi transportate la Iaşi. Resturile de mâncare i-au atras pe câinii fără stăpân, iar când nu au mâncare atacă tot ce prind în cale. Noaptea trecută au atacat animalele dintr-o gospodărie din apropiere. Câinii au sărit gardul şi au sfâşiat doi porci.

Oamenii îngrijoraţi s-au dus la Poliţia locală, iar de acolo au fost trimişi la Primărie. Viceprimarul municipiului spune că muncitorii de la Gospodăria Comunală au reuşit să prindă 23 câini în ultimele zile şi că acţiunile vor continua. Mai mult, Gabriela Nedelcu face apel la cetăţeni să anunţe la Primărie dacă văd grupuri de câini agresivi.

Locuitorii din zonă sunt îngrijoraţi de teama câinilor fără stăpân. Le este frică că s-ar putea întâmpla o nenorocire, mai ales că pe un câmp din apropiere obişnuiesc să se joace copii.

Oamenii cred că animalele sunt aduse de la padocurile din apropierea Paşcaniului deoarece unii dintre ei au crotal în ureche.

Primăria Paşcani susţine că în acest an a prins câteva sute de câini maidanezi ce au fost predaţi unei asociaţii de protecţie a animalelor care a construit un adăpost în pădurea Moţca.

16920004

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow