15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Caine de urmă premiat de Ziua Poliției

Caine de urmă premiat de Ziua Poliției. Este vorba despre patrupedul de la Pașcani, pe nume SUV. El împreună cu agent şef de poliţie David Iulian, au reușit să dea de urma unei femei rătăcite prin pădure de căteva zile. Astăzi la Iași, cei doi au fost premiați chiar de șeful Inspectoratului, Ion Scripniciuc.

Faceți cunoștință cu unul dintre cei mai buni agenți de poliție de la Pașcani. Este vorba despre un ciobănesc german, de aprope doi ani care participă la zeci de acțiuni de la cele pentru identificarea hoților până la persoane disărute. SUV împreună cu David Iulian, agent șef de poliție la Pașcani au găsit și cărat pe brațe, 5 km, până la zona unde era acces auto, o bătrână rătăcită prin pădure. De la Sirețel, femeia a mers până aproape de limita cu judeţul Botoşani. Căutările au fost anevoioase, însă s-au încheiat cu succes. Pentru ceea ce au făcut, astăzi, la sediul Poliției din Iași, cei doi au fost premiați.

Câinele poliţist este un ciobănesc german. El are aproape doi ani şi a participat 5 luni de zile la un stagiu de pregătire, la Centrul Chinologic “Aurel Greblea” de la Sibiu. Poliţistul conductor este angajat în Poliţie din anul 2000, în prezent desfăşurându-şi activitatea la Compartimentul de Investigare Tehnico-Ştiinţifică din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani.

CAINE POLITIST SAV

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow