22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Agapia Travel, firma câștigătoare la Firma de Exerciții

credius.ro
answear.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Cu oferte speciale din Grecia dar și modul unic de a atrage turiști în țara noastră, a cucerit firma de exercițiu a Liceului Teologic Ortodox Agape. Elevii din ultimul an de liceu au prezentat standul cum au știut ei mai bine. Prin fotografii, clipuri de promovare dar și pachete turstice la prețuri foarte mici. Cupa a fost înmânată de directorul școlii organizatore, după ce aproape toate standurile au fost premiate la diferite categorii.

firme de exercitiu

La cea de-a treia ediție a Târgului Firmelor de Exercițiu au participat zeci de școli cu profil economic la cele două categorii, prin prezența propriu zisă și prin intermediul internetului. Ele oferă servicii de consultanţă, de organizare evenimente sau de promovarea a unor produse naturiste. Nu au lipsit ceainăriile sau cafenelele. Au fost prezenți și elevi din Republica Modova, alături de cei din toată țara.

Organizatorii evenimentului și coordonatorii firmelor au fost încântați de numărul mare de standuri dar și de modul cum s-au pregătit elevii. Și juriul format din specialiști a rămas impresiont de munca pe care au depus-o elevii pentru a ajunge la acest nivel.

Evenimentul se adresează elevilor din clasele terminale de liceu economic şi a avut loc în holul Primăriei Pascani. Competiţia a fost organizată de profesorii de la Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Pascani.
Scopul principal al acestui tip de proiect urmăreşte dezvoltarea spiritului antreperenorial în rândul tinerilor, aceştia având posibilitatea să înveţe mai multe despre conducerea şi organizarea unei afaceri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI