1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

„Cafea pentru Bianca” – Eleva de 16 ani care merge 26 de km pe jos la scoala l-a impresionat pe patronul unei cafenele din Târgu Jiu

Patronul unei cafenele din Târgu Jiu a fost impresionat de povestea adolescentei dintr-un sat din Iaşi, care este nevoită să meargă pe jos 26 de kilometri pe zi, pentru că nu are bani să achite naveta.

Reprezentantul cafenelei a postat pe Facebook modalitatea în care s-a gândit să o ajute pe Bianca. Clienţii pot comanda „Cafeaua pentru Bianca“, care costă zece lei, iar banii strânşi vor fi achitaţi societăţii de transport pentru asigurarea navetei la liceul la care învaţă tânăra.

„În aceasta seara am aflat povestea Biancăi. O tânăra din Iaşi care este nevoită sa meargă 13 km dus şi 13 km întors, să ajungă la şcoală. Asta pentru ca nu îşi permite să plătească în fiecare zi biletul de autobuz. Cost total: 20 lei/zi. Asta înseamnă 400 lei pe lună.

Dorim să ajutăm aceasta fată să aibă bani în fiecare lună, să poată să meargă la şcoală. De mâine puteţi cere ospătarului nostru «Cafeaua pentru Bianca». Costul cafelei va fi de 10 lei. Nu e atât de greu! 40 de cafele pe luna pentru a putea strânge 400 lei, să-i asigurăm transportul. Banii vor merge către firma de transport pentru a achita integral in fiecare lună suma de bani pentru Bianca.

Haideţi să o ajutam pe Bianca! Haideţi cu un share! Şi haideţi sa strângem cât mai repede cei 400 lei pentru luna februarie!“, este mesajul transmis de către patronul Art Cafe Târgu Jiu.

sursa Știrea de Iași 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow