12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Cadouri pentru copiii speciali. 150 de pachete cu dulciuri din partea administrtiei locale

Bucurie si emotie pe chipurile copiilor care astazi au fost sarbatoriti. Fiind Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, administratia locala a pregatit 150 de pachete ticsite cu dulciuri pentru copiii de la Scoala Speciala. Drept rasplata, ei au fost primiti cu un mic program artistic, cu bradul impodobit si un cadou lucrat chiar de elevii scolii in atelierul de creatie.

Astazi, de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, toti copiii de la Scoala Speciala din Pascani au primit cadouri. Cele 150 de pachete cu dulciuri, in valoare de 40 de lei fiecare au fost impartite de viceprimarul orasului, dupa ce specialii au cantat imnul scolii.

sc speciala pascani 2.12 2

Tot astazi a fost impodobit si bradul de Craciun. Copiii impreuna cu profesorii aveau cate un glob facut chiar de ei.

sc speciala pascani 2.12 4

Momentul cel mai asteptat a fost cel cand au primit pungile cu dulciuri. Nerabdarea a fost mare, o parte dintre ei desfacand pe loc cadoul.

sc speciala pascani 2.12 5

Viceprimarul orasului Pascani, Vasile Axinte a fost uimit de cat de multe cunosc elevii scolii si mai ales de activitatile care le au. Edilul a felicitat si cadrele didactice pentru munca depusa.

sc speciala pascani 2.12 3

Directorul scolii, Gabriela Nedelcu a dorit ca aceasta zi sa nu treaca neobservata pentru elevii unitatii de invatamant.

Ȋn fiecare an, la 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, data a fost stabilită ȋn 1992, de Adunarea Generală a ONU, pentru a motiva populaţia să ȋnţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discrimiarea. ONU doreşte ca ȋntreaga lume să devină mai responsabilă ȋn ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow