13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Cadouri pentru copiii saraci de la ,,Magazinul Ioana”

Actiune umanitara laudabila pentru trei familii cu probleme sociale din Pascani. Sotii Paduraru, patronii „Magazinului copiilor – Ioana” sau gandit sa aduca un strop de bucurie unor copii a caror familii nu isi pot permite sa le cumpere jucari. Astfel, in seara de 23 decembrie, Mos Craciun incarcat cu un sac cu daruri a poposit in casele a trei familii din Pascani . Este vorba despre familia Buduroi din suburbia Gastesti unde traiesc, fara tata, 3 copiii. Cu bucurie l-au primit pe Mos Craciun si cei 4 copii din familia Oica Gheorghe din cartierul Vatra Pascani.

Dar cele mai emotionante momente au fost cele din familia Cotovanu din suburbia Blagesti, familie care traieste de ani de zile fara curent electric. Cei doi copii, Florentina in varsta de 5 ani si fratele ei mai mic, Andrei de 4 anisori au ramas inmarmuriti cand l-au vazut pe Mos Craciun langa patul lor. Cu lacrimi in ochi si bucurie in suflet si-au primit darurile, jucarii si dulciuri la care nu au visat vreodata. Drept rasplata i-au spus mosului povesti si poezii, la lumina lumanarilor.

Mentionam ca cei doi sponsori nu se afla la prima actiune de acest fel. Mai mult odata cu cadourile cele trei familii au primit si cate un pachet cu alimente pentru masa de Craciun .

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow