More

  Cadouri pentru copii si pregatiri pentru sarbatori, la Targu-Frumos

  Primaria Targu-Frumos se pregateste pentru sarbatorile de iarna. In curand , sute de prescolari vor primi daruri de Mos Nicolae. De Craciun, administratia locala asteapta colindatori de la scolile din oras si se pregateste pentru festivalul de datini si obiceiuri. De Revelion, targovetii sunt asteptati sa petreaca pe esplanada, unde va avea loc un foc de artificii si se va ciocni un pahar de sampanie.

  Sute de prescolari vor primi saptamana viitoare daruri de Mos Nicolae din partea administratiei locale. Pe 6 noiembrie, cand este ziua sfantului, alesii din oras vor merge la crese si gradinite sa imparta celor mici pachete cu dulciuri.

  Magia sarbatorilor de iarna va continua in apropierea Craciunului, cand la Primarie vor fi primiti colindatorii de la scolile din Targu-Frumos. Elevii se pregatesc deja pentru momentele artistice.
  Tot pentru sfarsit de an se pregateste si Festivalul de Datini si Obiceiuri de Iarna, ce va avea loc in fata Casei de Cultura “Garabet Ibraileanu” din oras.

  La cumpana dintre ani, targovetii sunt asteptati pe esplanada. Va fi un foc de artificii si se vor ciocni cupe de sampanie.

  Mentionam ca iluminatul festiv din Targu-Frumos ar urma sa fie pornit, cel mai probabil, in preajma datei de 6 noiembrie, atunci cand este sarbatorit Sfantul Nicolae.

  Sursa foto Facebook

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Apar noi cazuri în focare din Târgu Frumos și Hârlău. Indicele din Pașcani a ajuns la 2,37/mia de locuitori

  Situatia privind numarul de bolnavi COVID-19 pare sa fie tot mai complicata, in focarele de infectie depistate in judet. La Spitalul de Boli Cronice...

  Se ocupă paturile pentru pacienții cu SARS-COV2, în spitalele pășcănene

  Incep sa se ocupe paturile din spitalele pascanene destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Vineri, 23 octombrie, reprezentantii Spitalului General CF din municipiu au precizat...

  Primarul si consilierii din Cotnari au depus juramantul

  Noii alesi locali din comuna Cotnari au depus juramantul. Sedinta festiva a avut loc vineri 23 octombrie, incepand cu ora 13.00, la convocarea prefectului...

  Opinii