16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Cadouri pentru copii din Miroslovești

- Advertisement -

Copii din comuna Miroslovesti vor primi şi anul acesta daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă din partea administraţiei locale. Suma de bani a fost aprobată printr-un proiect de hotărâre votat în şedinţa ordinară din 1 decembrie şi va fi de aproximativ 10 lei pentru fiecare copil.

Administraţia locală a comunei Miroslovești a început pregătirile pentru Crăciun. Mai exact, în şedinţa ordinară ce a avut loc pe data de 1 decembrie, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de bani din bugetul local pentru a face cadouri copiilor de la şcolile şi grădiniţele din comună.

Câteva sute de elevii şi prichindeii de la unităţile de învăţământ din satele Soci, Verseni şi Miroslovești vor primi darurile cu dulciuri într-un cadrul festiv, cu ocazia serbărilor programate de Naşterea Domnului, în aceste şcoli.

Menţionăm că este deja o tradiţie ca şcolarii din această comună să primească cadouri din partea administraţiei din Miroslovești cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anul trecut suma alocată pentru fiecare copil a fost de 10 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow