More

  Cadouri pentru bebeluși, din Marea Britanie

  Array

  Îngerul copiilor. O tânără din Ruginoasa plecată de peste 15 ani din ţară s-a gândit să facă o surpriză micuţilor şi le-a adus haine, pampers şi produse de îngrijire donate de mămicile din Anglia sau cumpărate de ea personal. Astăzi femeia s-a apucat să dăruiască bunurile şi a început cu Maternitatea Spitalului din Paşcani.

  Corina Berică din Ruginoasa a vrut să ajute copii care provin din familii defavorizate şi a început în urmă cu 2 luni o campanie pe reţelele de socializare pentru a strânge haine şi lucruri minim necesare unui copil. În câteva zile, şase mămici din Anglia s-au alăturat româncei şi au reuşit să adune sute de hăinuţe, încălţăminte, pampers şi produse de îngrijire.

  Astăzi femeia a fost la Spitalul din Paşcani unde s-a întâlnit cu nouă mămici cărora le-a dăruit lucruri pentru cei mici. Acestea, încântate i-au mulţumit tinerei şi au zis că hăinuţele sunt binevenite mai ales că cei mici cresc foarte repede, iar lucrurile pentru bebeluşi sunt scumpe.

  Pe viitor Corina vrea să extindă campania, să adune mai multe haine şi jucării, iar în fiecare an când vine în concediu să le împartă copiilor care provin din familii nevoiaşe sau centre de plasament.

  Reamintim că în urmă cu două săptămâni o Asociaţie din Belgia a donat o tonă de haine, jucării şi dulciuri copiilor din Moţca şi Centrul de plasament “Sf. Stelian” din Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI