30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Cabinet de radiografie medicală la spitalul din Târgu Frumos

creditprime.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
answear.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Veşti bune pentru locuitorii din Târgu Frumos, în aproximativ o luna îşi vor putea face radiografii în incinta Spitalului de Boli Cronice ”Sf Ioan” din oraş. Anunţul a fost făcut de managerul unităţii medicale Iulian Oboroceanu, care a precizat că a plătit ultima taxă pentru a obţine autorizaţia de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nuclare.

Vor putea beneficia gratuit de serviciile Laboratorului de imagistică şi radiografii pacienţii internaţi pe Secţia spitalizare de zi şi Îngrijiri paliative, însă reprezentanţii spitalului speră să poată extindă aceste servicii şi la cabinetele din ambulatoriu. Medicul care se va ocupa cu aceste analize este radiologul Adrian Nistor.

Im prezent la spitalul din Târgu Frumos sunt 65 de paturi: 40 pentru Spitalizare de zi, 15 Îngrijiri paliative şi 10 Boli cronice. Unitatea medicală este autorizată pentru specializările Medicină internă, Pediatrie, Chirurgie, Obstretică ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, ORL, Pneumologie, Oftalmologie, Gatro-enterologie.
Foto: Iulian Oboroceanu – manager Spitalul de Boli Cronice ”Sf. Ioan”

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI