11.9 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022

C.L. Pascani- prima sedinta din acest an. Iata ordinea de zi si proiectele

- Advertisement -

Legislativul pascanean se intruneste, pe 31 ianuarie de la ora 10.00, in prima sedinta din acest an. Pe ordinea de zi sunt propuse spre aprobare 17 proiecte de hotarare, 2 initiate de viceprimarita Gabriela Nedelcu impreuna cu consilierii Danu Ion si Pintilie Ciprian iar restul de primarul Dumitru Pantazi. Dezbaterile vor incepe cu aprobarea organizarii retelei de invatamant de pe raza municipiului Pascani precum si a inventarului terenurilor disponibile pentru a fi atribuite tinerilor care vor sa isi construiasca o casa.

Urmeaza cateva proiecte privind inchirierea unor spatii comerciale in pietele agroalimentare, actualizarea domeniului public al municipiului, si transmiterea unor bunuri sau cladiri in adminsitrarea Apavital dar si a fostului operator de apa si canalizare.
In aceeasi sedinta urmeaza sa fie modificat, din nou, pretul de productie al calduriii la regia locala de termoficare, regulamentul privind administrarea taxei de salubritate precum si scutirea de la plata a majorarilor de intarzaiere aferente taxelor si impzitelor locale, pentru mii de pascaneni care au restante la bugetul local.

La fel de importat este si proiectul privind stabilirea salariilor de baza pentru functionarii si personalul contractual din Primarie. Tot pe ordinea de zi a sedintei de joi sunt planul de lucrari care trebuie executate in interes public de beneficiarii de ajutor social precum si acordul de infratire dintre municipiul Pascani si comuna Pascani, din Republica Moldova.

Vezi aici ordinea de zi si proiectele 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....

Ședință de Consiliu Local pe 29 septembrie, la Târgu Frumos – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare la Targu Frumos....

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow