22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

C.A. la Spitalul de Urgență. Discuții privind valoarea coplății la Pașcani

Spitalul de Urgenta PascaniConducerea Spitalului de Urgenta Pascani a convocat in cursul zilei de astazi, o sedinta a consiliului de administratie. Pe ordinea de zi, s-au aflat patru puncte si anume, avizarea bugetului de venituri si cheltuieli pe primele trei luni ale anului, stadiul pregatirii unitatii medicale in vederea vizitei de evaluare a CONAS (Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor), discutii privind stadiul de indeplinire a obiectivelor din planul strategic pe anul 2012 si prezentarea indicatorilor de calitate a managerului, pe anul precedent.

Tot pe ordinea de zi, la diverse, s-a pus in discutie si modul in care va instituita coplata si care va fi valoarea ei. Potrivit purtatorului de cuvant directorul medical Diana Acsinte aceasta suma pe care pacientii vor trebui sa o plateasca este stipulata in contractul cadru care va fi incheiat intre Casa de Asigurari si Sanatate si Spitalul de Urgenta Pascani si ar urma sa intre in vigoare de la 1 aprilie.

Pana in momentul de fata, membrii Consiliului de Administratie nu au cazut de acord asupra valorii coplatii, care trebuie sa fie cuprinsa intre 5 si 10 lei si nici categoriile de pacienti care vor fi nevoiti sa plateasca aceasta taxa.

Directorul medical a mai precizat ca nu se stie exact ce se va intampla cu sumele de bani care vor fi stranse dar cel mai probabil toate aceste detalii vor fi puse la punct intr-o sedinta de indata a Consiliului de Administratie, in momentul in care vor aparea noutati.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow