1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

BZI: Primarul Harlaului, Constantin Cernescu ameninta cu plecarea din PSD

„Ma gandesc sa plec din partid. Inca nu am luat o decizie dar sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla. Majoritatea membrilor PSD Iasi sunt oameni de caracter dar nu sunt deloc sprijiniti sau ajutati de organizatia judeteana. La Harlau nu am reusit sa ne punem sefi la institutii deoarece nu am avut sprijin”, a declarat in urma cu cateva minute primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu

Veste trista pentru organizatia judeteana a Partidului Social Democrat care pierde tot mai mult teren in fata liberalilor. Unul dintre cei mai vechi si mai mari activisti ai organizatiei ameninta cu plecarea din randurile social-democratilor. Este vorba despre presedintele Ligii alesilor locali PSD din judetul Iasi, Constantin Cernescu care este la cel de-al treilea mandat de primar al orasului Harlau.

Vestea este cu atat mai zguduitoare pentru social-democrati cu cat Cernescu a candidat de fiecare data pe listele PSD iar colegiul de deputati si senatori care cuprinde si orasul Harlau este considerat a fi fieful social-democratilor in judetul Iasi deoarece in aceasta zona formatiunea politica a obtinut cele mai bune rezultate electorale. Si de fiecare date sefii PSD au recunoscut ca aceste rezultate au fost obtinute datorita lui Constantin Cernescu si echipei sale.

Principala nemultumire a lui Constantin Cernescu consta in faptul ca in calitate de lider zonal al PSD nu a reusit sa sustina nici un membru de partid pe una din functiile de conducere la filialele sau unitatile din Harlau ale institutiilor decocentrate.

„Ma gandesc sa plec din partid. Inca nu am luat o decizie dar sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla. Majoritatea membrilor PSD Iasi sunt oameni de caracter dar nu sunt deloc sprijiniti sau ajutati de organizatia judeteana. La Harlau nu am reusit sa ne punem sefi la institutii deoarece nu am avut sprijin. Si la conducerea directiilor decocentrate din Iasi avem directori din opozitie”, a declarat in urma cu cateva minute primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu.

In acest context ultimul eveniment care a umplut paharul este numirea in urma cu doua zile a unei noi directoare la conducerea Gradinitei din orasul Harlau. A fost numita o persoana cu o vechime de doi ani in timp ce administratia locala sustinea o educatoare cu o experienta vasta in domeniu. S-ar parea ca directoarea numita in urma cu doua zile are sprijinul liberalilor.

Sursa BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow