22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

BZI: Masinile primarului din Siretel fac ravagii pe o strada din Pascani

Zi de zi, familiile de pe strada Fundac Fantanele din Pascani sunt nevoite sa indure bataia de joc a firmei de transport SC SPRINTER AGM SRL, detinuta de catre familia primarului din comuna Siretel, Gheorghe Ancuta.
Oamenii se plang pentru ca nu mai stiu cum sa procedeze. Circulatia autobuzelor din autogara amenajata de catre primarul comunei Siretel, Gheorghe Ancuta, in zona Vale, le zguduie casele locuitorilor, asta desi semnul de restrictie a tonajului este cat se poate de vizibil. Nu cu mult timp in urma, reporterii au scos in evidenta necazurile familiilor, iar autoritatile locale au spus ca vor lua masuri, desi problema era cunoscuta de ceva vreme. Cel mai probabil, datorita faptului ca primarul face parte din PNL si la Pascani conducerea Primariei este de la PSD, cele doua partide fiind in alianta, cu greu se pot lua masuri. Autobuzele edilului sef din Siretel trec fara probleme pe strada, iar casele din apropiere se zguduie sub tonajul cu mult peste limita admisa.
Nemultumirea oamenilor devine tot mai mare, mai ales cand au auzit de masurile pe care patronul autogarii doreste sa le ia in zona. Primarul din Siretel a spus ca are de gand sa puna cateva bascule de pietris pe strada, de parca ar fi vorba despre o strada comunala, dar chiar si asa, acest aspect nu rezolva cu nimic problema.

Din spusele celor de la conducerea Primariei Pascani, imediat dupa ce problema a aparut in presa, au purtat o serie de discutii cu afaceristul din Siretel. „Am discutat cu domnul primar Gheorghe Ancuta despre plangerile cetatenilor din zona. Dar dumnealui ne-a asigurat ca autobuzele sale nu trec pe acea strada. Am luat de buna credinta ce a zis si l-am crezut”, a declarat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow