2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

BZI: Executorii scot la vânzare vila de lux a omului de afaceri Dinu Apăvăloaei, fost consilier județean PSD!

Dinu Apăvăloaei, fostul consilier județean PSD, riscă să rămână fără vila de lux din Iași. Executorii au anunțat că, pe data de 15.07.2020, va fi organizată o licitație, pentru valorificarea bunului. Locuința fostului politician este situată pe strada Nicolae Costin, nr. 45, în apropierea zonei Moara de Vânt.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor actul de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții trebuie să consemneze la dispoziția executorului judecătoresc o garanție de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Bogdan Tufeanu.

Dinu Apăvăloaei a fost consilier județean în perioada 2008-2012. Vila lui Dinu Apăvăloaei a fost construită în urmă cu 9 ani de ani, iar acum este lăsată în paragină.

CONTINUARE PE BZI.RO

Alte articole