18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Burse pentru elevii pășcăneni

  Ultimele știri

  Veşti bune pentru elevii păşcăneni. Şi în acest an vor primi burse de merit în valoare de 60 lei lunar drept răsplată pentru muncă depusă în procesul învăţării. Nu vor lipsi nici bursele sociale în cuantum de 50 lei pe luna pentru copii cu o situaţie materială mai precară.
  333 de burse sociale şi de merit au fost aprobate din bugetul local pentru anul 2016. Cele mai multe burse se îndreaptă spre elevii Colegiului Mihail Sadoveanu şi anume un număr total de 74 de burse, Liceul Miron Costin 70, iar Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea” 57.

  Burse sociale şi de merit vor primi şi elevii celorlalte şcoli din municipiu şi suburbii.
  Numărul total de burse a fost aprobat printr-o hotărâre de consiliul local dezbătută şi votată în şedinţa ordinară ce a avut loc vineri la sediul administraţiei locale.

  Menţionăm că bursele de merit se dau de două ori pe an la începutul fiecărui semestru în funcţie de media obţinută anterior, iar cele sociale pe toată durata anului în curs.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet