27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Burse pentru elevii din Tg Frumos

- Advertisement -

Burse pentru elevii din Tg Frumos

Elevii din Târgu Frumos vor beneficia și în acest an de burse. Proiectul de hotărâre a fost supus dezbaterii și aprobării în cadrul ședinței de consiliu local ce a avut loc zilele trecute. Acesta a trecut cu număr total de voturi.

178 de burse vor fi achitate din bugetul local al orașului Târgu Frumos pentru acest an, elevilor ce învață la instituțiile de pe raza localității. Ele sunt împărțite astfel – burse de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social. Cele patru instituții de învățământ sunt – Liceele “Ion Neculce”, „Petru Rareș” și Școlile Gimanziale „Ion Creangă” și „Garabet Ibrăileanu”.

Proiectul de hotărâre a fost prezentat de primarul Ionel Vatamanu, în cadrul sedintei de Consiliu Local de saptamana trecuta. După expunerea de motive s-a trecut la vot, proiectul fiind votat „pentru” de toti consilierii locali.

Bursele sunt împărțite astfel – 50 de merit, 28 de studiu și 100 de ajutor social, suma fiind în cuantum de 45 lei lunar, valoarea totală a banilor din bugetul local fiind 79.700 lei, conform proiectului propus de primarul orașului Ionel Vatamanu. Cei mai mulți bani, sub formă de burse – 100 la numar, vor fi alocați elevilor de la Liceul Teoretic „Ion Neculce”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow