1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Burse de 2.500 euro în UE pentru tinerii fără job. Vezi în ce condiții poți aplica

cariera

Aveţi mai puţin de 30 de ani şi nu aveţi un loc de muncă? V-ar plăcea să dobândiţi experienţă profesională într-o altă ţară europeană? MCZ Group este o firmă specializată în şemineuri şi sobe care, în colaborare cu Provincia Pordenone, a decis să transforme în burse întregul buget pentru cadouri de Crăciun, pentru a-i ajuta pe tineri să debuteze în carieră, potrivit unui anunț postat pe site-ul EURES.

Proiectul de responsabilitate socială este gestionat de MCZ Group şi sprijinit de EURES. Anul trecut, s-au primit peste 50 de candidaturi din întreaga Europă şi, în special, din Italia, Spania, Grecia şi Polonia. În total, nouă candidaturi au primit o bursă din partea MCZ anul trecut, în scopul asimilării unei experienţe profesionale internaţionale.

Un loc de muncă în străinătate vă poate oferi nu numai şansa de a învăţa limbi noi sau de a deveni fluent într-o limbă pe care o ştiţi deja, ci poate fi şi calea perfectă pentru a învăţa să colaboraţi într-un nou mediu şi pentru a explora diversele posibilităţi de angajare. Bursa din partea MCZ vă va permite să vă achitaţi cheltuielile pentru deplasare chirie, cursuri de limbă sau orice alte cheltuieli care vă pot ajuta să asimilaţi prima dumneavoastră experienţă profesională în străinătate. artocolul intrg aici

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow