20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Burse de 1.200 de lei pentru ca studenţii UAIC să răspundă la întrebările elevilor

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi implică şi anul acesta studenţii în procesul de admitere pentru anul universitar 2022 – 2023. Pentru al doilea an la rând, UAIC recrutează tineri deja înmatriculaţi la studii la Iaşi pentru a putea operaţionaliza un Call Center pentru admitere.

Un număr fix la care elevii să poată suna să ceară informaţii legate în special de partea tehnică a admiterii, de la procedura de admitere, până la actele necesare, afişarea rezultatelor, confirmarea locului şi cum pot obţine cazare. Cei 25 de tineri nu vor face însă voluntariat: UAIC pune la bătaie câte două burse de 600 de lei pentru fiecare selectat în proiect.

Astfel, dacă tinerii sunt implicaţi în sesiunea de vară – 6 – 27 iulie, iar apoi în cea de toamnă – 5 – 9 septembrie, pot primi în total 1.200 de lei pentru efortul lor. Aceştia vor fi plătiţi printr-un proiect de tip FDI – Fondul de Dezvoltare Instituţională – „Educaţie pentru o societate echitabilă”.

Se pot înscrie la competiţie studenţii înmatriculaţi la studii de licenţă, master sau doctorat, care nu sunt în ani terminali. Aceştia trebuie să completeze un formular online până pe 13 iunie, apoi să depună un dosar de înscriere în faţa unei comisii de selecţie, într-o întâlnire la care vor fi invitaţi doar cei selectaţi în urma depunerii formularului online. Printre actele necesare se numără şi o cerere de solicitare a bursei, un CV şi o grilă de autoevaluare, toate disponibile pe siteul UAIC.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow